Насловна Најновије Тузла: У стану затечени мртва жена и мушкарац са убодним ранама абдомена

Тузла: У стану затечени мртва жена и мушкарац са убодним ранама абдомена

133
0

У стану у тузланском насељу Липница, пронађена је мртва жена чији су иницијали С.Б. и страни држављанин Е.С.Т. који је са видљивим повредама стомака превезен у Универзитетски клинички центар Тузла ради указивања медицинске помоћи, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

Смрт жене констатовао је дежурни љекар Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Тузла.

Полицију је данас у 11.50 часова, неименовани грађанин обавијестио да се његови пријатељи С.Б. и Е.С.Т, настањени у Липници, већ два дана не јављају на телефонске позиве, те да му се непосредно прије пријаве на видео позив јавио Е.С.Т. и да се могло уочити да је крвав и да у кревету поред њега лежи непомична С.Б., те је затражио интервенцију полиције.

На мјесто догађаја су стигли полиција и екипа Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Тузла, који су насилно ушли у стан.

Из тужилаштва Тузланског кантона саопштено је да је дежурни тужилац наредио обдукцију тијела преминуле жене, како би био утврђен узрок смрти.

У УКЦ-у Тузла је речено да је непознати пацијент примљен са убодним ранама абдомена, да је по пријему интубиран и тренутно је у операционој сали.

ИЗВОРсрна, фото илустрација Source.ba
Претходни текстЧубриловић: Прва процјена укупне вриједности изградње брзог пута око 1,3 милијарде евра
Сљедећи текстПутин уручио Додику Орден Александра Невског (ВИДЕО)