Насловна Најновије Удружење „Мајка и дијете“ покренуло акцију „Хаљину за матуру лако, може да...

Удружење „Мајка и дијете“ покренуло акцију „Хаљину за матуру лако, може да поклони свако!“

125
0

Удружење „Мајка и дијете“ Соколац које окупља породице са троје или више дјеце са подручја ове општине, покренуло је доборвољну акцију даривања матурских хаљина и одијела под називом „Хаљину за матуру лако, може да поклони свако!“

Како је истакла предсједник овог Удружења Александра Елез, циљ акције јесте да се олакшају бројни трошкови које имају матуранти, те нагласила да није једноставно издвојити већу количину новца за одјевне предмете, али и фризуру, шминку и остале пратеће детаље.

  • Први пут је да организујемо ову акцију, надамо се да ће бити успјешна и да ћемо је наставити свих наредних година. Матурске хаљине и одијела могу се предати у играоницу „Звончица“,сваким даном до 25. априла, док ће се сам одабир комбинација и преузимање организовати анонимно од 25. до 28. априла у просторијама Удружења грађана „Свети Василије Острошки“ – навела је она.

Елезова је позвала све матуранте да обавезно дођу и погледају све одјевне комбинације које ће спремити, те је изразила увјерење да ће свако од њих пронаћи нешто што им одговара.

 

ИЗВОРинфо центар соколац
Претходни текстДодик: Српска има висок степен самосталности
Сљедећи текстГодишњица одбране Србије на Кошарама