Насловна Најновије Уручена помоћ од 600 КМ Удружењу за помоћ лицима са посебним потребама...

Уручена помоћ од 600 КМ Удружењу за помоћ лицима са посебним потребама „Подршка“

185
0

Припадници Полицијске станице Соколац уручили су јутрос помоћ од 600 КМ локалном Удружењу за помоћ лицима са посебним потребама „Подршка“, поводом Аранђеловдана, крсне славе Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, рекао је Срни командир ове полицијске станице Радован Шаренац.

Шаренац је рекао да у службеници МУП-а организовали више активности обиљежавајући славу, а једна од њих је и хуманитарна акција у оквиру Полицијске станице Соколац, у којој су прикупили помоћ за соколачку „Подршку“.

Данијела Грујић, која ради већ 10 година у објекту „Подршке“ у коме се излажу и продају рукотворине и украсни премети чланова и симпатизера Удружења, захвалила је службеницима Полицијске станице Соколац, те додала да је ово прва њихова донација.

Она је истакла да је ово удружење, које окупља тридесетак чланова, у веома тешкој материјалној ситуацији и да је већ неколико мјесеци искључена струја у њиховом продајном објекту, те да раде у хладној просторији.

Предсједник Удружења за помоћ лицима са посеним потребама „Подршка“ Стана Шука рекла је да ће затражити помоћ и разумијевање за измирење дуга за струју од Теренске Радне јединице Соколац „Електродистрибуције“ Пале како би били створени услови за рад у изложбено-продајном објекту.

Један од родитеља чланова „Подршке“ Раде Грујић захвалнио је у име свих родитеља припадницима Полицијске станице Соколац који су прикупили помоћ поводом крсне славе МУП-а Републике Српске, Сабора Светог архангела Михаила. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстПретежно облачно и топлије
Сљедећи текстУ уторак нерадни дан у Српској