Насловна Најновије У ОШ “Свети Сава“ презадовољни адаптацијом фискултурне дворане

У ОШ “Свети Сава“ презадовољни адаптацијом фискултурне дворане

147
0

Кроз пројекат EU4SPORT –  Обнова/модернизација спортских дворана у основним школама и факултетима спорта у БиХ, који финансира Делегација ЕУ у БиХ, Oсновној школи “Свети Сава“ у Источном Новом Сарајеву, одобрена је адаптација свлачионица и крова фискултурне сале.

Радови су извођени етапно и завршени су у договореном року. Изражавајући задовољство успјешном сарадњом на реализацији пројекта, у просторијама школе, у петак, 9.2.2024. године, потписан је Уговор о примопредаји радова на санацији фискултурне сале, између представника Делегације ЕУ, надзора САФЕГЕ, извођача радова “Алму градња“ и директора школе.

Додатне радове у виду брушења постављеног паркета, оцртавања терена и замјене врата на свлачионицама фискултурне сале, финансираће Општина Источно Ново Сарајево.

Презадовољни и изузетно охрабрени оваквом подршком, наставно особље и ученици Основне школе “Свети сава“ у Источном Новом Сарајеву, обећали су да ће одговорити најбољим могућим резултатима, те појединачним и колективним успјесима на спортском и образовном плану.

ИЗВОРОШ ''Свети Сава'' Источно Ново Сарајево
Претходни текстМузички ансамбл “Пале“ обиљежава прву годину постојања
Сљедећи текстКошаркаши Леотара побједници Купа Републике Српске