Насловна Најновије У сриједу промоција књиге Татјане Марин „Трагом мојих мисли“

У сриједу промоција књиге Татјане Марин „Трагом мојих мисли“

223
0

Промоција књиге Татјане Тање Марин „Трагом мојих мисли“ одржаће се у Културном центру Источно Ново Сарајево, у сриједу, 22. новембра, у 19.00 часова.

Књига „Трагом мојих мисли“ првенац је Татјане Марин, а о књизи ће говорити проф. Јадранка Регоје, проф. др Вера Ћевриз Нишић и мр Данијела Мрда. Модератор је Весна Стокановић.

Ова књига је искрени исказ једне самосвјесне жене, спремне да изађе из зоне комфора и потпуно слободна и своја, разбије клишее и границе. Било да су дефинисане нормом или личним афилијацијама.

Како су саопштили из Матичне библиотеке Источно Сарајево, књига Татјане Марин је књига медитативне прозе, а она, у лирски обојеним записима промишља о животу и свијету, биљежећи мисли, осјећања и расположења онако како су се спонтано јављали и низали.

– Мудре мисли, присјећања и поуке, ауторке која посједује чврст карактер спојен с принципијелношћу, до сржи искрене и добронамјерне, многима могу помоћи освијестити љубав према најближим, властито самопоуздање и креативност којом могу мијењати свијет. Топлина ауторкиног излагања мало ће кога оставити равнодушним, а приповиједање и јесте топла нит која повезује људе – поручили су.

Татјана Марин је рођена  у Сарајеву. Завршила је гимназију општег смјера и 11. класу Полицијске академије у Бањалуци, а већ 17 година је запослена у Министарству унутрашњих послова Републике Српске.

ИЗВОРртвис
Претходни текстМагла у котлинама и вишим предјелима смањује видљивост
Сљедећи текстЛукићев адвокат: Нисмо добили обавјештење Суда БиХ о одгађању сутрашњег рочишта