Насловна Најновије У четвртак промјенљиво облачно уз сунчане интервале

У четвртак промјенљиво облачно уз сунчане интервале

167
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ у четвртак се, након ведрог и хладног јутра, очекује промјенљиво облачно и суво вријеме са сунчаним периодима и максималном температуром ваздуха од 10 до 17 степени Целзијусових на сјеверу и југу.

Минимална температура ваздуха износиће од два до седам, у вишим предјелима од минус три степена Целзијусова.

Послије подне се очекује постепено наоблачење са запада које ће касно увече понегдје на сјеверу и југу условити пролазну кишу.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, промјенљив, док ће послије подне и увече бити јачи, јужних смјерова, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У Републици Српској и ФБиХ данас је преовладавало облачно вријеме са кишом и пљусковима, а падавине су биле израженије на сјеверу, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13:00 часова: Калиновик и Хан Пијесак шест степени, Кнежево и Соколац осам, Чемерно девет, Мркоњић Град и Рудо 10, Вишеград, Мраковица, Сребреница, Фоча и Шипово 11, Гацко, Дринић и Зворник 12, Добој 13, Бањалука и Бијељина 14, Приједор и Србац 15, те Билећа и Нови Град 16 степени Целзијусових.

ИЗВОРртвис
Претходни текстСнима се филм о творцу најпознатијег кекса у региону
Сљедећи текстТоплане-ИНС: Улажу се огромни напори да гријање буде пуштено за викенд