Насловна Најновије Цвијановић: Заједнички радити на јачању положаја Српске

Цвијановић: Заједнички радити на јачању положаја Српске

205
0

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је данас да патриотизам, снага и јединство бораца исказано у Одбрамбено-отаџбинском рату обавезују да се заједнички ради на јачању положаја Српске и њених институција.

Цвијановићева је, поводом крсне славе Борачке организације Републике Српске /БОРС/ – Митровдана, упутила честитку предсједнику БОРС-а Радану Остојићу и члановима ове организације, саопштено је из кабинета предсједника Републике Српске.

„У име грађана Републике Српске и у своје име, Вама, свим борцима Војске Републике Српске и члановима БОРС-а упућујем најискреније честитке поводом обиљежавања крсне славе – Митровдана“, навела је Цвијановићева у честитки.

Она је истакла да се на овај датум са посебним пијететом и вјечном захвалношћу одаје дужно поштовање свим родољубима који су, бранећи право на живот и слободу српског народа, одиграли одлучујућу улогу у одбрани и очувању Републике Српске.

„У увјерењу да ће институције Републике Српске наставити да се ангажују на побољшању положаја борачких категорија, а генерације које долазе да његују традицију слободе, мира и толеранције, срдачно вас поздрављам“, наводи се у честитки.

У свим општинама и градовима Републике Српске у организацији општинских и градских борачких организација данас се обиљежава крсна слава Борачке организације Републике Српске – Митровдан.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСутра сједница Савјета министара, на дневном реду изградња гасовода
Сљедећи текстГрадоначелник Ћосић честитао крсну славу Борачкој организацији Републике Српске