Насловна Најновије Црвена звезда у Будимпешти против Ференцвароша, тражи нове бодове у Лиги Европе...

Црвена звезда у Будимпешти против Ференцвароша, тражи нове бодове у Лиги Европе (21.00, РТС1)

196
0

Фудбалери Црвене звезде вечерас од 21.00, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, играју у Будимпешти против Ференцвароша утакмицу четвртог кола групе Х Лиге Европе.

Црвена звезда је и послије побједе над мађарском екипом у Београду, на зачељу у Х групи другог по квалитету европског такмичења, са три освојена бода, колико има и турски Трабзонспор.

Након пораза од Монака и Трабзонспора, црвено-бели су побједили Ференцварош на Стадиону „Рајко Митић“, а вечерас ће у Будимпешти имати прилику, да се добрим резултатом још озбиљније умиjешају у борбу за пласман у наредну фазу такмичења.

Екипа из „Љутице Богдана“ је добру увертиру за сусрет са Мађарима направила рутинском побједом над суботичким Спартаком у 14. колу Суперлиге Србије, на чијем je челу.

Ференцварош је још увијек на врху табеле групе Х, са шест освојених бодова у три одигране утакмице, колико има и Монако.

Зелено-бијели су у првом колу на свом терену побиједили Трабзонспор 2:1, а онда у гостима савладали и Монако 1:0, прије него што су у Београду поражени од Црвене звезде.

Тим из Будимпеште је тренутно водећи и у мађарском првенству, са 21 освојеним бодом у осам утакмица, а између два сусрета са црвено-белима побиједили су екипу Дебрецина 2:0.

Тренер Црвене звезде Милош Милојевић, рекао је на конференцији за медије пред гостовање Ференцварошу, да је његова екипа спремна за агресивнији приступ ривала. 

ИЗВОРРТС
Претходни текстНаставак сумњивог понашања и лошег дјеловања ЦИК-а БиХ
Сљедећи текстНепобједива Србија у финалу Свјетског првенства!