Насловна Најновије Широм Српске дочекана Нова 2024. година

Широм Српске дочекана Нова 2024. година

116
0

Широм Републике Српске дочекана је Нова 2024. година.

У  Многим градовима организован је дочек Нове године на трговима, бројним угоститељским објектима, а велики број грађана одлучио се за кућни амбијент и породичну атмосферу.

У Бањалуци је било спектакуларно, уз велики ватромет у поноћ, а десетине хиљада Бањалучана и бројне туристе забављао је Жељко Самарџић.

На Јахорини у правом зимском амбијенту и 20’центиметара снијега угођај је био посебан, а бројни хотели и ресторани имали су организоване прославе уз бројне туристе који су су се одлучиули дочекати Нову на олимпијсакој љепотици. Град Источно Сарајево није имо дочек на тргу.

Весаело је било и у Семберији, а неколико хиљада људи на Градском тргу у Бијељини, уз добро расположење и групу Зана, те ватромет дочекалао је Нову 2024. годину.

У Требињу сви смјештајни капацитети су попуњени, а бројне госте, али и Требињце у Нову годину на отвореном у прелијепом амбијенту стољетни платана увео је ОК Бенд.

И у Поткозарју, тачније Приједору било је весело, а бројне публику из овог града, као и околних мјеста Костајнице, Новог Града, Козарске Дубице у нову годину увела је група Легенда.

Бројни Брчаци на Тргу младих уз локалне музичаре ушли су уз ватромет у Нову 2024. годину. Све је организовано у оквиру привредно-туристичке манифестације „Чари зиме“ под покровитељством дистрикта Брчко.

ИЗВОРртрс
Претходни текстЗваничници Српске честитали Нову годину
Сљедећи текстСутра Свети Игњатије Богоносац