Насловна Најновије Званичници Српске честитали Нову годину

Званичници Српске честитали Нову годину

91
0

Званичници Републике Српске честитали су грађанима Нову 2024. годину.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је свим грађанима Нову годину и предстојеће празнике, уз жељу да им породице буду спокојне, а Република Српска напредна.

– Иза нас је још једна изазовна, али успјешна година у којој смо успјели да очувамо институције Републике, наш буџет и економију, били смо ефикасни и нисмо изгубили ниједну надлежност – навео је предсједник Републике Српске.

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић честитао је грађанима Републике Српске Нову годину уз жељу да им донесе много среће, здравља и благостања.

– Надам да ће нам Нова година донијети слогу, јединство, економски и друштвени напредак и очекујем да заједно наставимо да радимо на очувању и јачању наше Републике Српске – навео је Стевандић.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић пожелио је грађанима да им 2024. година донесе добро здравље и много успјеха.

– Уз увјерење да ће нова, 2024. година бити још боља и успјешнија, година мира, развоја како колективног тако и поједнично сваког нашег грађанина, желим вам срећне новогодишње празнике да их проведете у здрављу и срећи са својим породицама и пријатељима – навео је Вишковић у честитки.

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић пожељела је грађанима Републике Српске срећну и успјешну Нову годину, добро здравље, личну и породичну срећу и свеукупни напредак.

– Увјерена сам да ћемо и у наредној години, са још више самопоуздања, одговорити свим изазовима на адекватан начин, доприносећи тако додатном јачању Републике Српске и њених институција. Срећна Нова година – нагласила је Цвијановићева.

ИЗВОРртрс
Претходни текстОд данас у Српској за лијечење обавезна електронска здравствена књижица
Сљедећи текстШиром Српске дочекана Нова 2024. година