Насловна Најновије Ђоковић против Аргентинца Ечеверија у трећем колу Аустралијан опена

Ђоковић против Аргентинца Ечеверија у трећем колу Аустралијан опена

140
0

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић игра у петак ујутру меч трећег кола Аустралијан опена против Аргентинца Томаса Мартина Ечеверија.

Дуел Ђоковића и Ечеверија је први на вечерњем програму „Род Лејвер арене“ и почеће у петак у 9.00 сати по средњоевропском времену.

Бранилац титуле и први рекет свијета Новак Ђоковић успешно је започео поход ка 11. трофеју у Мелбурну, мада се у прва два кола суочио са озбиљним отпором силно мотивисаних противника усљед којег је на терену морао да остане дуже него што уводне рунде највећих турнира обично изискују.

Ђоковић је први гренд слем у сезони отворио побједом над талентованим квалификантом из Хрватске Дином Прижмићем (6:2, 6:7, 6:3, 6:4).

И у другом колу је изгубио други сет и спасавао четири сет лопте у трећем, али је савладао домаћег тенисера Алексеја Попирина (6:3, 4:6, 7:6, 6:3).

Ђоковићев противник у трећој рунди Отвореног првенства Аустралије биће аргентински тенисер Томас Мартин Ечевери (24), тренутно 32. на АТП листи.

Аргентинац је у прва два кола веома суверено, без изгубљеног сета и без потребе да игра тај-брејк, побиједио два ветерана – Британца Ендија Марија (6:4, 6:2, 6:2) и Гаела Монфиса из Француске (6:4, 6:4, 6:4).

Бољи из дуела Ђоковића и Ечеверија у четвртом колу Аустралијан опена играће против побједника меча у којем се састају млади Американац Бен Шелтон и француски ветеран Адријан Манарино.

ИЗВОРРТРС
Претходни текстБогојављенско пливање за Часни крст данас на четири локације у Источном Сарајеву
Сљедећи текстПливање за Часни крст у великом броју општина и градова Српске