Насловна Најновије Јанковић: Богат репертоар у Културном центру Источно Ново Сарајево до краја новембра...

Јанковић: Богат репертоар у Културном центру Источно Ново Сарајево до краја новембра (Фото)

629
0

Не пропустите погледати хит комедију „ИХ, КАКО БИХ ТЕ ЈА“ у којој игра једна од најпознатијих и најпродуктивнијих глумица Јасна Орнела Берy у задње вријеме широј публици препознатљива по легендарној улози Бахре у серији „Два смо свијета различита“.

Ријеч је о сатири о брачним односима у којој се у низу кратких, и комичних сцена, супружници доводе у ситуацију у којој би најрадије убили једно друго.

У овој адаптацији све је на један духовит начин повезано са сценама представе у представи, инспирисаним каријером Јасне Орнеле Берy тачније сликом коју други имају о њој. Захваљујући драматурзима Вуку Маринићу и Ведрани Божиновић, све је обликовано у концепту обиљежавања њеног јубилеја, њеног односа према театру, глуми, њеној каријери, млађим колегама, мушкарцима.

Представа је изазвала велику пажњу медија и многобројна гостовања у емисијама многих ТВ кућа, истакао је за Јутарњи програм Радија Источно Сарајево Младен Јанковић, директор Културног центра Источно Ново Сарајево.

Петак, 20.10. у 20 часова, продаја улазница од 09.10.2023. године. Цијена улазнице 10 КМ.

Што се тиче репертоара Културног Центра Источно Ново Сарајево Јанковић је најавио и 22. – 23. октобра (недјеља и понедјељак) приказивање филма „Хероји Халијарда“ 

Патролне шапе – Моћни, филм за дјецу, 22. и 23. октобра у Културном центру Источно Ново Сарајево са почетком у 18 часова.

„GuitarUnited Fest” – осми међународни фестивал гитаре под слоганом ”Гитарске боје!” одржаће се од 26 – 29. октобра 2023. године

26. октобар у 20:00 ТRIO „BALKAN STRINGS“, улазница 15 KM
27. октобар у 20:00 GAELLE SOLAL, улазница 10 KM
28. октобар у 20:00 SLOBODAN MILIVOJEVIĆ, улазница 10 KM

Сви концерти се одржавају у Културном центру ИНС.

Продаја улазница у сриједу 25. октобра од 14-18 часова и у четвртак 26. октобра од 16 часова у Културном центру.

Овогодишњи 28. Фестивал „Малих сцена и монодраме“ према Јанковићевим ријечима биће одржан од 5.12. – 9.12.2023. године.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстДодик: Посланици да подрже вето Цвијановићеве; Циљ свих напада на Српску је имовина
Сљедећи текстИзложба српских вајара у Требињу