Насловна Најновије Језиви детаљи убиства Данке Илић ! Ударили је аутом, ставили у гепек,...

Језиви детаљи убиства Данке Илић ! Ударили је аутом, ставили у гепек, па бацили на депонију

5451
0

Потрага за несталом Данком Илић (2), нажалост, добила је трагичан епилог.

Најцрње слутње породице и јавности су се обистиниле, а јутрос су ухапшене двије особе због сумње да су аутомобилом усмртили дјевојчицу, а потом њено тијело бацили на дивљу депонију уз ”Старобањски пут” код Бора.

Криминалистичка полиција из Бора ухапсила је раднике Јавног комуналног предузећа ”Водовод” Бор С. Ј. (50) из села Лука и Д. Д. (50) из села Злот.

– С.Ј. је осумњичен да је службеним возилом ”фиат панда” у улици Радомира Путника ударио у пешака, двогодишњу Данку, и усмртио је. Заједно са колегом Д.Д. тело девојчице убацили су у гепек возила, након чега су се одвезли до дивље депоније на ”Старобањском путу” код Бора где су тело избацили са десне стране пута – каже извор близак истрази.

С.Ј. се на терет ставља да је тиме починио тешко кривично дјело против безбједности јавног саобраћаја, а Д.Д. помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дјела. Обојици је након хапшења одређено задржавање до 48 часова.

Истрага криминалистичке полиције ПУ Бор, указује да се све одиграло 26. марта око 13:52 часова, односно свега седам минута након што је, према пријави мајке, дјевојчица нестала.

– С.Ј. се на терет ставља да није прилагодио брзину кретања возила стању и условима на путу, услед чега је предњим десним делом возила ударио у девојчицу и усмртио је – наводи извор из истраге.

Данка Илић нестала је 26. марта око 13.45 часова у Бањском пољу код Бора. Била је са мајком и братом када је нестала и од тада јој се губи сваки траг. Због њеног нестанка у Србији је први пут активиран систем „Пронађи ме“.

(Курир.рс/АТВ/Пренио: Ђ. М.)

ИЗВОРКурир.web
Претходни текстПолиција води убице мале Данке на мјесто злочина
Сљедећи текстВучић: Никада нећемо угрозити Дејтон и интегритет Српске