Насловна Најновије Ћосић честитао 8.март, нерадни дан за жене у градској управи

Ћосић честитао 8.март, нерадни дан за жене у градској управи

95
0

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић, честитао је данас Међународни дан жена, поручивши да су оне најјачи ослонац на којем друштво почива и да поштовање и пажњу заслужују свакога дана, а да је 8. март ту само да на то подсјети.

„Нашим бакама, мајкама, сестрама, супругама, пријатељицама и свим осталим дамама желим да честитам Међународни дан жена. Ви сте најјачи ослонац на којем ово друштво почива, стуб сваке здраве породице и неко на кога се наша дјеца најчешће угледају“, навео је Ћосић у честитки.

Он је додао да се то не односи само на приватни живот него и на пословне односе, наводећи да су жене те које су стрпљивије, често мудрије и уносе љепоту у оно што раде.

„Градска управа Источно Сарајево то зна да цијени, због чега смо одлучили да данашњи дан за наше драге даме буде нерадни, да уживају у продуженом викенду и проведу га баш онако како желе“, истакао је Ћосић, свим дамама пожеливши добро здравље, срећу и мир и да им сваки дан буде као 8. март.

Срна сазнаје да је Ћосић Међународни дан жена честитао и градоначелници Сарајева Бењамини Карић, којој је послао букет цвијећа.

ИЗВОРсрна
Претходни текстБрчко: Парастос за 13 масакрираних српских бораца
Сљедећи текстЦивилној заштити Вишеград уручена информатичка опрема