Насловна Најновије Расписан конкурс за основце о теми “Моје Источно Сарајево“

Расписан конкурс за основце о теми “Моје Источно Сарајево“

236
0

Градска управа Источно Сарајево, расписала је, поводом славе града – Светог Петра Дабробосанског, конкурс за ученике основних школа за најбољи литерарни и ликовни рад о теми „Моје Источно Сарајево“.

Kонкурс је наградног карактера, а право учешћа имају сви ученици основних школа из Источног Сарајева.

Заинтересовани ученици требало би да радове предају предметном наставнику најкасније до 9. јуна, а школе ће по пет најбољих радова доставити Градској управи, те ће трочлана комисија одабрати по три најбоља.

Ауторима најбољих радова биће уручене новчане награде – за прво мјесто 150 KМ, за друго 100 KМ и за треће мјесто 50 KМ, а награђени ће добити и пригодна признања и поклоне, саопштено је из Градске управе.

Награде најуспјешнијим ауторима биће уручене на свечаној академији поводом славе Источног Сарајева, 17. септембра, када ће њихови радови бити представљени и прочитани, а потом и објављени на службеној страници Града.

Литерарни радови могу да буду прозни или у стиховима, до три куцане странице са проредом, а ликовни радови нису ограничени материјалом којим ће бити рађени, нити форматом, наведено је у саопштењу.

ИЗВОРсрна, фото Princip.news
Претходни текстПретреси у Сарајеву, Источном Новом Сарајеву, Палама и Источном Старом Граду
Сљедећи текстЋосић: Карићева доказала – бошњачки политичари подржавају антидејтонско дјеловање