Насловна Вијести Република Српска Доћи на скуп “Слобода“ и одупријети се насртајима на Српску

Доћи на скуп “Слобода“ и одупријети се насртајима на Српску

226
0

Бијељинско Удружење ветерана „Гарда Пантери“, подржава предстојећи народни скуп под слоганом „Слобода“ у Бањалуци и позива сва патриотска удружења да му присуствују, наводећи да је одлука Kристијана Шмита о имовини, директан удар на Републику Српску.

„Позивамо све политичке представнике, и власти и опозиције, да се уједине око кључих циљева и одбране Републику Српску“, саопштено је из Удружења ветерана „Гарда Пантери“.

Из Удружења оцјењују да је Шмитова одлука о имовини „директан удар на саму позицију Републике Српске и њене темеље“, те истичу да, стога, подржавају скуп који је за сриједу, 20. априла, у Бањалуци најавила Борачка организација Републике Српске.

Из Удружења сматрају да је у овом моменту неопходно јединство свих политичких структура и грађана.

„Да се јединствени одупремо насртајима на Републику Српску који долазе од федералног Сарајева и једног дијела међународне заједнице, који јасно спроводи антисрпску политику“, поручили су из Удружења ветерана.

Борачка организација Републике Српске организоваће у сриједу, 20. априла, у Бањалуци велики народни скуп под слоганом „Слобода“ с циљем борбе за очување одлука које доносе институције Српске и које ни у којем случају не смију бити дерогиране, изјавио је Срни предсједник Предсједништва БОРС-а Александар Савић.

Народни скуп ће бити одржан на Тргу Kрајине са почетком у 17.00 часова.

ИЗВОРсрна, фото Википедија
Претходни текстСутра без струје 2000 потрошача на Хан Пијеску
Сљедећи текстПромовисана књига “Како (ни)је пропао pокенрол у Србији“