Насловна Вијести Република Српска Додик: Напад на Милановића – Комшићева фрустрација народом који лажно представља

Додик: Напад на Милановића – Комшићева фрустрација народом који лажно представља

220
0

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик, изјавио је Срни, да лажни члан Предсједништва БиХ Жељко Kомшић, не представља никога у БиХ, па је скандалозно да практично као физичко лице „држи слово“ предсједницима Србије и Хрватске, држава које су гаранти Дејтонског мировног споразума.

Додик је нагласио да је најновији напад на хрватског предсједника Зорана Милановића, одраз Kомшићеве личне фрустрације народом који лажно представља и плод комплекса које он има у односу на државника какав је Милановић.

„БиХ није способна ни да опстане, а камоли да овако несређена постане НАТО чланица и предсједник Хрватске има потпуно право када каже да БиХ неће добити дозволу за приступање НАТО-у“, нагласио је Додик.

Према његовим ријечима, Kомшић је успут заборавио да о кретању ка чланству у НАТО, не одлучују само муслимани и да је Република Српска рекла свој став о томе.

„Заборавио је и ко одлучује у НАТО-у о новим чланицама, наивно вјерујући да има неко у тој организацији, ко би БиХ уопште узео у разматрање. Стога је Kомшићева реакција на ставове предсједника Хрватске, само континуитет лоших порука према сусједима, у немогућности да се на конструктиван и прогресиван начин приђе свим отвореним питањима у БиХ, па и питању до када ће муслимани бирати два члана Предсједништва БиХ“, истакао је Додик.

ИЗВОРсрна, фото Патриоте Српске
Претходни текстСутра сунчано и топло, наредних дана промјенљиво са падавинама
Сљедећи текстНаређена хитна евакуација цивила из Донбаса, огласио се Путин