Насловна Вијести Република Српска Из ПДП-а о спорном снимку: Бегић физички насрнуо на Станивуковића, Тривићева га...

Из ПДП-а о спорном снимку: Бегић физички насрнуо на Станивуковића, Тривићева га смиривала

96
0

Из Партије демократског процеса (ПДП) огласили су се поводом снимка који је данас објављен у медијима, а у којима се чује расправа чланова ове странке Јелене Тривић, Ивана Бегића и Драшка Станивуковића.

„Аудио снимак који се појавио у јавности, а у којем потпредсједница ПДП-а Јелена Тривић наводно пријети Ивану Бегићу је монтиран. Догађај који се чује на снимку десио се у кампањи за Локалне изборе, након што је Бегић вербално и физички насрнуо на Драшка Станивуковића, а Тривићева покушала да смири напад“, навела је гласноговорница ПДП-а Ања Петровић.

Она је додала да се цјелокупан и немонтиран снимак појавио у јавности, гдје се јасно чује како Јелена Тривић говори Ивану Бегићу, да га гледа као своје дијете и да би му помогла, а да је томе претходило Бегићево брутално вријеђање Тривићеве.

„Такођер, може се чути и дио онога што је Бегић претходно радио, те да су, и поред свега, сви стајали уз њега и жељели му помоћи. Свему је лично присуствовао и Драшко Станивуковић који може потврдити наведено“, рекла је Петровић.

Она напомиње да се из ПДП-а прешутило више бруталних неистина, које је Бегић изрекао након напуштања странке и да је ово само још један његов покушај да деградира бивше колеге, пуштањем у јавност монтираног снимка.

ИЗВОРкликс.ба
Претходни текстВишковић: Не плашим се санкција
Сљедећи текстДодик: Осјећам се безбједним ако ме чува полиција Српске