Насловна Вијести Република Српска Изузетно озбиљне информације МУП-а Српске о угрожености Додика

Изузетно озбиљне информације МУП-а Српске о угрожености Додика

178
0

Информације које посједује Министарство унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, о могућој угрожености безбједности српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика су изузетно озбиљне, рекао је савјетник српског члана Предсједништва Радован Kовачевић.

„Оно што знамо од раније је да Додик смета многима због тога што инсистира на томе да Република Српска води аутентичну политику и због тога што не пристаје да се уклопи у мозаик неког страног моћника“, рекао је Kовачевић за РТРС.

Он је напоменуо да Додик упорно инсистира на томе да води политику искључиво у интересу народа и грађана Републике Српске.

„Према овим информацијама, они ће покушати да употријебе сваки могући начин да уклоне Додика и да га склоне из изборног процеса“, рекао је Kовачевић.

МУП Републике Српске је, на основу информација добијених од партнерских служби о могућности угрожавања безбједности српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и његове породице од одређене групације, подигао обезбјеђење на највиши ниво, речено је Срни у МУП-у Српске.

Из МУП-а су нагласили да ће наведене мјере остати на снази, док се у потпуности не провјере све чињенице у вези са овом информацијом.

ИЗВОРсрна, фото БН ТВ
Претходни текстАмбасада Русије у БиХ: Од ПИК-а захтијевамо да поништи такозвану одлуку Шмита
Сљедећи текстЕвропа више није безбједна, а и гаса је све мање