Насловна Вијести Конференција о детаљима “Јахорина економског форума“

Конференција о детаљима “Јахорина економског форума“

29
0

За данас је заказана конференција за новинаре о детаљима „Јахорина економског форума“, који ће бити одржан 26. и 27. априла.

На конференцији за новинаре, чији је почетак заказан за 11.00 часова у хотелу „Термаг“ на Јахорини, о детаљима манифестације извијестиће предсједник Организационог одбора овогодишњег „Јахорина економског форума“ Горан Рачић и предсједник Програмског одбора форума Александар Љубоја, најављено је из Удружења економиста „Економски форум“.

Удружење „Економски форум“ организатор је петог „Јахорина економског форума“ под називом „Глобални економски изазови и прилике“.

Овогодишњи форум под заједничким покровитељством предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић, Владе Српске и Савјета министара, биће одржан у хотелу „Термаг“ на Јахорини.

„Јахорина економски форум“ представља манифестацију на којој се дискутује о најбитнијим економским питањима и доносе закључци који су у великој мјери инкорпорирани у политике, мјере и активности свих нивоа власти у Републици Српској и БиХ, као и у економску праксу у реалном сектору.

ИЗВОРсрна, фото Big Blue
Претходни текстПремијерно изведена представа „Смрт и Бојана“
Сљедећи текстМеморијални шаховски турнир “Срђан Трифковић“