Насловна Вијести Источно Сарајево Лажна дојава о постављеном експлозиву на Јахорини

Лажна дојава о постављеном експлозиву на Јахорини

153
0

Припадници Полицијске станице Пале извршили су противдиверзионе прегледе једног хотела на подручју Јахорине и утврдили да је дојава о постављеном експлозиву у том објекту била лажна, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Полиција је синоћ у 21.55 часова добила пријаву да се у једном од хотела на подручју Јахорине налази постављен експлозив, након чега су одмах предузели све неопходне мјере и радње, те извршили противдиверзионе прегледе.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

У току је предузимање оперативних и истражних мјера и радњи на идентификовању извршиоца и расвјетљавању кривичног дјела лажно пријављивање кривичног дјела.

У Спасовданској улици, у општини Источно Ново Сарајево, јуче у 14.35 у саобраћајној незгоди аутомобил „голф два“ којим је управљало лице чији су иницијали С.П. ударио је пјешаке А.Ј. из Вогошће и Н.Х. из Источне Илиџе.

Лице А.Ј. тешко је повријеђено и налази се у Болници „Србија“ у Источном Сарајеву, док је лице Н.Х. након указане љекарске помоћи отпуштено на кућно лијечење.

Увиђај саобраћајне незгоде извршили су припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Источно Сарајево, уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

ИЗВОРсрна, фото Глас Српске
Претходни текстРусија спремила пакет санкција за Запад
Сљедећи текстАкција прикупљања средстава за лијечење Милоша Божовића у Русији