Насловна Магазин Туризам Најљепше је скијање у марту – Шта ће Јахорина понудити скијашима?

Најљепше је скијање у марту – Шта ће Јахорина понудити скијашима?

211
0

Јахорина је, усљед многобројних празничних дана, најчешће посјећена у мјесецу децембру, те у прва два мјесеца у години. Међутим, Јахорина свој скијашки процват доживљава и у мјесецу марту.

Поменути мјесец за скијаше Јахорине често представља праву посластицу, с обзиром на висок сњежни покривач, те заиста предивно, сунчано вријеме, карактеристично за тај период године.

Они који одлуче да свој боравак употпуне додатним активностима које Олимпијски центар Јахорина нуди, обрадоваће се чињеницама које везујемо за мартовско скијање, нарочито уколико желе да испробају вожњу затвореним типом сњежног табача, као једном од омиљених активности свих посјетилаца. У питању су Ски уранак и Ски залазак, у којима су сви корисници ова два типа понуде, судећи према свакодневним коментарима, бескрајно уживали. Ове савршене понуде представљају спој активности у којима посјетиоци могу уживати на Јахорини, као што су излазак, те залазак сунца, панорамска вожња сњежним табачем и уживање у прекрасним погледима на оближње планинске врхове, врхунска храна, и најбоље скијање.

Мјесец март карактеристичан је и по једном од празника који са својим мајкама, сестрама, кћеркама, те свим ближњим и вољеним особама женског пола, радо прослављамо, обиљежавајући љубав и пажњу коју се трудимо свакодневно да им пружимо. У питању је празник 8. март, Дан жена, који обиљежава и Олимпијски центар Јахорина. Тако је, на поменути датум, свим дамама омогућено бесплатно скијање, а одзив овој акцији је сваке године заиста велики.

Поред дама Олимпијски центар Јахорина настоји да обрадује све своје посјетиоце у поменутом мјесецу, те тако у зимској сезони 2021/2022, тачније у периоду од 10. до 13. марта, за све скијаше, те оне који тек уче како да савладају овај зимски спорт, обезбјеђује попуст од 20%, на све четверодневне, тродневне, дводневне, те једнодневне карте за скијање, а једини услов за скијаше поводом истог је да купљене карте искористе у овом периоду.

Сваки почетак скијашке сезоне на Јахорини праћен је феноменалним садржајем када су у питању забава и одличан провод, једнако забаван и разноврстан садржај увијек је планиран и за сам крај исте. Стога, сваку зимску сезону затварамо уз сјајне манифестације, а ове сезоне ријеч је о спектакуларном догађају електронске музике, под називом “Winter Magic” by Brodolom Jahorina, 11. и 12. марта, 2022. године.

Олимпијски центар Јахорина угостиће неке од најпознатијих свјетских имена електронске музике као што су Mark Knight, Mahmut Orhan, After Affair, Andrew Meller, Drop Department, Kristijan Molnar, u petak, 11.2, као и Fedde Le Grand, Plastik Funk, The Provincials, Petar Dundov, Alexander De Funk, Nebs Jack, te Dj Jock, у суботу, 12.3.2022. године.

 

ИЗВОРtoopale.com
Претходни текстСтудентска конференција ,,Тридесет година од настанка РС и Универзитета у Источном Сарајеву“ 2. марта
Сљедећи текстСрпске камионџије не могу да напусте Украјину: Борба за живот