Насловна Вијести Отмица у Сарајеву због љубавних несугласица?

Отмица у Сарајеву због љубавних несугласица?

244
0

Припадници Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево раде на расвјетљавању случаја пријављеног у уторак навече када је пријављена отмица у насељу Добриња.

Два лица су наводно присилно убацила једну особу у аутомобил и одвезли у правцу Вогошће. Повод свега наводно је љубавна прича, односно размирице због дјевојке које су кулминирале на дан прославе Валентинова. Лице које је наводно отето полицији је пријавило да се само успјело ослободити отмичара, односно искочити из аутомобила у покрету на подручју општине Вогошћа.

„Дана 15.2.2022.године у 22 сата, у службене просторије Четврте ПУ приступио је А.О. из Сарајева и пријавио да је истог дана око 17 сати, испред ТЦ Меркатор, општина Нови град, од стране два НН лица физички нападнут и уз пријетњу пиштољем приморан да уђе у путничко моторно возило марке ауди А6, након чега су га возили до насеља Кривоглавци, општина Вогошћа, гдје је успио изаћи и побјећи из возила. О предњем је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, који је наложио да се од А.О. заприми усмена пријава на записник, због постојања основа сумње да је почињено кривично дјело протуправно лишење слободе“, наводи се у саопштењу полиције.

Како је казао Мирза Хаџиабдић, гласноговорник Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, полиција је ангажована у потрази за двије особе које се доводе у везу с овим кривичним дјелом.

Више информација биће познато у току дана.

 

ИЗВОРnezavisne.com
Претходни текстУскоро отварање центра за рани раст и развој
Сљедећи текстПокушао отворити врата авиона, стјуардеса га ударила лонцем по глави