Насловна Вијести Свијет Покушао отворити врата авиона, стјуардеса га ударила лонцем по глави

Покушао отворити врата авиона, стјуардеса га ударила лонцем по глави

129
0

Због путника који је правио проблеме, авион компаније „American Airlines“ протеклог викенда преусмјерен је на Међународни аеродром Канзас Сити у Мизурију, а он је по слијетању ухапшен.

Како је пренио Ројтерс, педесетогодишњи мушкарац, који је летио из Лос Анђелеса према Вашингтону, понашао се врло чудно, ометао је посаду у њиховом раду, а оптужен је и за напад и застрашивање стјуардесе.

Наиме, он је се посади пожалио да га људи покушавају повриједити и да су га пратили када је ушао у авион. Рекао је и да је телефонским путем чуо како му повређују породицу, а када је упитан како ти „нападачи“ изгледају, показао је на особу до њега, уз опаску да она има нож. Да би окончала непријатност, стјуардеса је од њега узела телефон, а у њему је видјела неуспјели позив упућен полицији. Ту се драма није завршила.

Након неколико минута исти мушкарац затражио је чашу воде, отишао је до кокпита и „рекао посади да не лети и да га посада авиона лаже“.

На крају је покушао отворити и врата авиона, а како би га у томе спријечила стјуардеса га је ударила лонцем за кафу два пута у главу. Међу путницима је био и један полицајац, који је помогао посади да га савлада, да би по слијетању авиона проблематични мушкарац био ухапшен.

 

ИЗВОРАгенције
Претходни текстОтмица у Сарајеву због љубавних несугласица?
Сљедећи текстУ Српској 163 новообољелих