Насловна Вијести Република Српска Сви путни правци проходни

Сви путни правци проходни

222
0

Сви путеви у Републици Српској и Федерацији БиХ јутрос су проходни и саобраћај се одвија несметано, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

У вишим предјелима коловози су мокри и клизави, а на појединим дионицама има и расквашеног снијега на коловозу.

Поледица се може очекивати на путевима Купрес-Шуица, Прилука-Гламоч-Млиниште и Јабланица-Посушје /Блидиње/, као и на шире подручје Томиславграда.

Током дана усљед пораста температуре и топљења снијега повећана је и опасност од одрона.

Измјене у одвијању саобраћаја су на дионицама на којима се изводе радови, а пролазак возила на тим локацијама регулисан је привременом саобраћајном сигнализацијом.

На магистралном путу Руданка–Добој измјењењен је режим одвијања саобраћаја због искључивања и укључивања механизације ангажоване на изградњи ауто-пута на коридору „пет це“ од моста Руданка до тунела Путниково брдо два.

Радови су актуелни на магистралном путу Бањалука-Стари Мајдан, те регионалном путевима Шипово-Ново Село, Србац-Горња Вијака један-Горња Вијака два-Разбој, Разбој-Тедин Хан и Тедин Хан-Теслић.

Саобраћај се због клизишта одвија отежано на дионици магистралног пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи, као и на дионици Брод на Дрини-гранични прелаз Хум/Шћепан Поље гдје путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

Због активираних клизишта, једном саобраћајном траком, наизмјеничним пропуштањем возила, саобраћај се одвија на регионалном путу Укрина-Горња Вијака.

Измјене у саобраћају због радова и даље су актуелне у тунелима Црнаја на путу Коњиц-Јабланица, Скела на магистралном путу Јајце-Доњи Вакуф и Чакловићи на путу Тузла-Калесија.

Успорено, због радова, саобраћа се и на путним правцима Јабланица-Мостар, Груде-Љубушки и Столац-Хутово.

На граничним прелазима задржавања јутрос нема.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСВЕЧАНА ДОДЈЕЛА СТИПЕНДИЈА XII ГЕНЕРАЦИЈИ М:СТИПЕНДИСТА
Сљедећи текстЋосић данас са представницима Џудо клуба ,,Фамос“