Насловна Најновије Безбједност саобраћаја у Вишеграду на задовољавајућем нивоу

Безбједност саобраћаја у Вишеграду на задовољавајућем нивоу

125
0

На састанку Савјета за безбједност саобраћаја локалне заједнице, који је одржан данас у кабинету начелника општине Вишеград Младена Ђуревића, оцијењено је да је безбједност саобраћаја на задовољавајућем нивоу.

Ђуревић је рекао новинарима да је одржан конструктиван састанак, а да се теме о којима се говорило односе на све аспекте безбједности саобраћаја.

„Имали смо извјештај Полицијске станице Вишеград о стању безбједности саобраћаја у нашој локалној заједници, а подаци су задовољавајући. Десио се одређени број саобраћајних несрећа, а ово је прилика да возачима пошаљемо поруку да безбједније возе и обраћају пажњу на сигнализацију“, истакао је Ђуревић.

Он је захвалио свим члановима који долазе на састанке и спроводе све активности, ради безбједности свих становника.

„Сагледали смо све што смо имали раније. Доста је урађено, а много тога планирамо урадити. Циљ је да кренемо у реализацију санације одређених путних праваца који су у надлежности локалне заједнице и `Путева Републике Српске`. Имали смо приједлоге мјесних заједница, за паркинг мјеста, боље исцртавање хоризонталне сигнализације, постављање лежећих полицајаца и камера“, нагласио је Ђуревић.

Састанку су присуствовали представници општине Вишеград, Полицијске станице Вишеград, представници „Путева Републике Српске“, предсједници мјесних заједница и представници Комуналног предузећа „Комуналац“.

ИЗВОРсрна
Претходни текстОчишћено корито ријеке Рзав у центру Вишеграда
Сљедећи текстРогатички ловци у хајци на вука (ВИДЕО)