Насловна Најновије Божовић: Општина постала свјетионик источног дијела Српске

Божовић: Општина постала свјетионик источног дијела Српске

459
0

Општина Источна Илиџа постала је свјетионик источног дијела Републике Српске када је ријеч о развоју привреде и спорта, а предњачи и у организацији културних догађаја, изјавио је вечерас начелник ове локалне заједнице Маринко Божовић на свечаној академији поводом обиљежавања општинске крсне славе – Ђурђевдана.
Божовић је рекао новинарима да је између два Ђурђевдана општина имала много посла, те да је много урађено по питању развоја инфраструктуре и спорта, пошто су спортисти и спортски радници остварили добре резултате.

Он је изјавио да ће општина Источна Илиџа наставити са улагањима, отварањем нових привредних комплекса, али и малих предузетничких радњи по чему је ова локална заједница постала позната.

На академији су додијељена и највећа општинска признања и захвалнице заслужним колективима и поједницима, а Повеља општине додијељена је Средњошколском центру Источна Илиџа.

Захваливши за велико признање, директор ове школе Бранка Ковачевић рекла је да је повеља потврда преданом заједничком раду, ученика, наставника и свих запослених.

„На неки начин, ово је круна нашег образовно-васпитног рада, наш допринос знању и стваралаштву. Надам се да ће ова значајна награда бити мотивација за даљи успјешан рад наше школе“, нагласила је Ковачевићева.

Плакете су додијељене љекару Зорици Вујисић /постхумно/, супспецијалисти кардиологије Сњежани Кешељ и специјалисти интерне медицине Гордани Јокић.

Захвалнице су додијељене и просвјетним радницима из Средњошколског центра „Источна Илиџа“, основних школа „Јован Дучић“, „Петар Петровић Његош“ и „Алекса Шантић“, који су радни однос у овим школама засновали од 1992. године и пензионисали се на тим радним мјестима. Захвалнице су додијељене и Културном клубу „Фронесис“ и специјалисти ортопедије Ненаду Шапоњићу.

ИЗВОРсрна
Претходни текстОдложено гласање о резолуцији о Сребреници – доказ да они који су направили нацрт немају сигурну већину
Сљедећи текстПредставници ЈУ Завод за запошљавање РС на састанку у организацији Савезне агенције за рад Њемачке