Насловна Најновије Васкршња дјечија планинарска радионица 6.маја у Трнову

Васкршња дјечија планинарска радионица 6.маја у Трнову

53
0

Планинарско-спортско друштво /ПСД/ “Трескавица” Трново у сарадњи са црквеном општином Трново, у понедељак, 6. маја, организује Васкршњу дјечију планинарску радионицу.

Уз традиционални програм црквене општине Трново, малу планинарску екипу у порти Храма Светог великомученика Георгија у Трнову очекују различити садржаји везани за планину и планинарење.

“Најмлађе, након богослужења, очекују квиз, награде и игре уз наше аниматоре, водиче и припаднике горске службе спасавања. Дођите да се дружимо, упознамо планину и планинарење, али и сазнамо исправан начин боравка у планини и кориштења опреме од особа сертификованих за горско вођење и спашавање”, наводи се у саопштењу ПСД “Трескавица” Трново.

Акција је једна у низу будућих планинарских активности ПСД “Трескавица” Трново за дјецу уз стручни надзор и обуке.

За рад са дјецом задужени су Милана Мочевић дипл. професор физичког васпитања и сертификовани аниматор у туризму и организацији, Љубиша Голијанин из Горске службе спасавања планинарског савеза Републике Српске, Слободанка Живковић лиценцирани планинарски водич II категорије из Горске службе спасавања Планинарског савеза Републике Српске, Драган Терзић лиценцирани планинарски водич II категорије припадник Горска службе спасавања Источни Стари Град и Мирослав аговић дипл. психолог и члан планинарског друштва Трескавица.

ИЗВОРПСД ''Трескавица'' Трново
Претходни текстКаран: Циљ резолуције је јасан, али је јасно и да ће бити упитан и опстанак БиХ
Сљедећи текстСутра сунчано и натпросјечно топло