Насловна Вијести Источно Сарајево Вечерас финале турнира „Коран-Пале“

Вечерас финале турнира „Коран-Пале“

378
0

Финалном утакмицом између екипа „Општина Источно Ново Сарајево“ и „Посљедњи динар“ вечерас ће на Палама бити завршен традиционални 60. турнир у малом фудбалу.

Наградни фонд за прво мјесто износи 6.000 КМ, другопласирана екипа освојиће 1.000 КМ, док ће треће мјесто бити награђено са 500 КМ.

Награде ће бити додијељене и најбољем играчу, голману, стријелцу.

Жарко Човић је у име организатора рекао Срни да турнир који траје 10 дана испунио њихова и очекивања публике која је трибине попунила до посљедњег мјеста.

„Имали смо више од хиљаду гледалаца, што је рекорд, а узбидљиве утакмице, квалитетне екипе, потези сигурно су довели до тога. То показује да је у питању лијепа спортска манифестација“, истакао је Човић.

Он је додао да ће између утакмица бити организован културно-спортски програм, приказана кратка репортажа о турниру, те извлачење награда за публику.

У 19.30 часова је утакмица за треће мјесто између екипа КМФ „Жељезница“ из Трнова и „Е-спорт“ Источно Сарајево, а у 21.15 часова слиједи финале.

Традиционални турнир у малом фудбалу „Коран-Пале 2022“ окупио је 21 екипу са подручја Сарајевско-романијске регије и ширег дијела БиХ.

Покровитељи турнира су општина Пале, град Источно Сарајево.

Технички организатор Студентски центар Пале, логистички покровитељ Удружење за развој младих „Омега“ и многи спонзори. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстИзбјегавати путовања у најтоплијем дијелу дана
Сљедећи текстАТП: Ђоковић трећи, напредак осталих српских тенисера