Насловна Најновије Вељовићу бронза на „Златној рукавици“ Чачка

Вељовићу бронза на „Златној рукавици“ Чачка

171
0

У протеклих шест дана одржан је Међународни турнир „Златна рукавица“ Чачка гдје се борило 115 боксерки и боксера у елитној сениорској конкуренцији.

Град домаћин и покровитељ овог историјског турнира, Чачак, уз партнерство са Боксерским савезом Србије угостио је квалитетне и јаке бокс снаге из 20 земаља свијета,од којих већина са репрезентатвним искуством на међународним такмичењима, али и европским и свјетским шампионатима.

У јакој конкуренцији, боксер боксерског клуба Гласинац, Лука Вељовић, успио је да се домогне бронзане медаље. Према ријечима Предрага Бартуле, Вељовић је још једном показао свој квалитет.

– Задовољни смо Лукином борбом, а оно што слиједи јесу припреме на Златибору са репрезентацијама Србије, Турске и Црне Горе. Оне ће нам добро доћи како би спремно дочекали предстојеће Европско првенство за боксере до 22 године, које се од 10. до 20. новембра одржава у Будви у Црној Гори, казао је Бартула.

За млађе такмичаре 4. и 5. новембра одржаће се Првенство Републике Српске у Милићима, а своју прилику за доказивање добиће Марија Амовић и Александар Вељовић.

ИЗВОРинфо центар соколац
Претходни текстДр Игор Елез, специјалиста ортопедије обављаће оперативне захвате у Болници „Србија“
Сљедећи текстСутра промјенљиво облачно, киша мјестимично