Насловна Најновије Гаговић додијелио општинску захвалницу Дражану Перији

Гаговић додијелио општинску захвалницу Дражану Перији

133
0

Начелник општине Трново Драгомир Гаговић, додијелио је данас захвалницу и новчану награду припадницу Цивилне заштите Републике Српске Дражану Перији који је учествовао у акцијама спасавања становника у Турској послије разорних земљотреса.

Гаговић је рекао да је Перија, удаљен хиљадама километара од куће, кроз тимски рад дао све од себе и пружио помоћ гдје год је била потребна.

Према његовим ријечима, спашен је један људски живот, што је подвиг за читав тим и њега лично, али и једно велико искуство када су овакве ситуације у питању, саопштено је из Општинске управе.

„Општина Трново и њени грађани су поносни на нашег Дражана и његову пожртвованост и солидарност коју је показао током боправка са тимом у Турској“, рекао је Гаговић.

Перија је као дио Специјалистичког тима за трагање и спасавање из рушевина био је у подручјима Турске који су недавно погођени земљотресом.

Пријему, који је организован за Перију, присуствовали су представници скупштинског руководства и директор Шумског газдинства „Трескавица“ Трново Мирослав Бјелица.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСавјетовање за узгајиваче оваца и коза, 21. априла на Сокоцу
Сљедећи текстДодик: Све више жена обавља значајне функције у Српској