Насловна Најновије Гогановић се неће више оглашавати ради смиривања тензија

Гогановић се неће више оглашавати ради смиривања тензија

145
0

Замјеник министра одбране у Савјету министара Александар Гогановић, изјавио је да, ради смиривања тензија, више неће коментарисати јучерашњи инцидент у Сарајеву, када га је вербално напало неколико људи.

„Остајем у Сарајеву да часно и достојанствено обављам своје радне задатке и у политичком смислу браним интересе Републике Српске“, рекао је Гогановић Срни.

Он је захвалио свима на подршци, посебно предсједнику Републике Српске Милораду Додику, српском члану Предсједништва БиХ Жељки Цвијановић и представницима Републике Српске у заједничким институцијама.

„Такође, захваљујем на подршци свим пријатељима и познаницима из реда сва три конститутивна народа у БиХ“, рекао је Гогановић.

Он је навео да га је данас у кабинету посјетио и министар одбране Зукан Хелез, пружио му подршку и осудио напад на њега.

„Настављам одговорно радити свој посао како бисмо развијали мултиетничке Оружане снаге БиХ и штитили Дејтонски мировни споразум, који је гарант мира и стабилности у БиХ“, поручио је Гогановић.

Замјеник министра одбране нападнут је јуче у Сарајеву, након политичког судског процеса предсједнику Републике Српске Милораду Додику.

ИЗВОРСрна, фото Глас Српске
Претходни текстНа данашњи дан прије 26 година изабрана прва Влада Српске коју је водио Додик
Сљедећи текстВлада Српске: Утврђена основица и коефицијенти висине исплате примања за цивилне жртве рата