Насловна Најновије Данас облачно са слабом кишом

Данас облачно са слабом кишом

100
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас се очекује облачно вријеме са слабом кишом, а од поднева услиједиће постепено разведравање на сјеверу и сјеверозападу.

На истоку ће до краја дана остати облачно уз слабе падавине. У нижим предјелима падаће киша, а у брдско-планинским слаб снијег. На југу ће поподне бити сунчаније и вјетровито уз умјерену до јаку буру, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверних смјерова, на југу јака бура.

Максимална температура ваздуха од шест на истоку до 11 на сјеверозападу, на југу до 14, а у вишим предјелима од два степена Целзијусова.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава претежно облачно вријеме. У централним, сјеверним и сјевероисточним забиљежена је киша, а на планинама снијег.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Бјешаница минус четири, Чемерно нула, Хан Пијесак један, Калиновик и Иван-Седло два, Соколац, Кнежево три, Гацко, Дрвар и Мраковица четири, Приједор, Билећа, Вишеград, Рудо, Мркоњић Град, Нови Град, Рибник, Сребреница, Ливно, Сарајево и Зеница пет, Бањалука, Србац, Фоча, Тузла и Широки Бријег шест, Добој, Зворник и Требиње седам и Бијељина, Градачац и Столац осам, Мостар 10 и Неум 11 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстСоколачки средњошколци најбољи у БиХ на „М:тел“ такмичењу
Сљедећи текстУ Српској рођено још 28 беба