Насловна Најновије Данас о ребалансу овогодишњег и буџету за наредну годину

Данас о ребалансу овогодишњег и буџету за наредну годину

133
0

Скупштина града Источно Сарајево разматраће данас ребаланс буџета града за ову годину од 16.359.557 КМ и буџет града за идућу годину у износу 14.794.910 КМ.

Одборници ће разматрати и приједлог програма рада Скупштине града Источно Сарајево и градске управе за наредну годину, као и приједлоге одлука о утврђивању накнаде за истицање реклама и управљања отпадом на подручју града, најављено је из Градске управе.

На дневном реду ће се наћи и приједлози одлука о разрјешењу и именовању в.д. директора Јавне установе „Туристичка организација града Источно Сарајево“, као и приједлози одлука о разрјешењу и именовању чланова одбора за жалбе града Источно Сарајево.

Одборници ће разматрати приједлоге одлука о измјени одлуке о именовању Комисије за избор и именовање Скупштине града Источно Сарајево, те измјени одлуке о именовању чланова радних тијела Скупштине града Источно Сарајево.

Пред одборницима ће се наћи извјештај о реализацији пројеката и манифестација из области културе које се финансирају из буџета града Источно Сарајево са извјештајем о утрошеним средствима за 2021. годину, као и информација о раду установа за културу и културним садржајима, те информација о приватним установама предшколског образовања на подручју Источног Сарајева.

ИЗВОРсрна
Претходни текстНеповољни услови за организацију скијања
Сљедећи текстГодишњи концерт КУД-а Младост