Насловна Најновије Додик: Дужност свих нас је да чувамо и јачамо Српску

Додик: Дужност свих нас је да чувамо и јачамо Српску

175
0

Предсједник Републике Српске Милорад Додик, честитао је руководству Борачке организације Републике Српске /БОРС/ крсну славу Митровдан, поручивши да страдања српских бораца никада не смију бити заборављена и да треба радити на побољшању положаја борачких категорија.

„Дужност свих нас је да чувамо и јачамо Републику Српску. На овај дан са дубоким поштовањем и пијететом присјећамо се свих палих бораца Републике Српске који су вођени чашћу, храброшћу и родољубљем дали своје животе и дијелове свог тијела у њене темеље“, истакао је Додик у честитки.

Слободу и мир које данас уживамо, навео је Додик, дугујемо њима, њиховом херојству и жртви коју су поднијели у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату.

„Због тога им дугујемо вјечну захвалност, те њихова страдања и жртве никада не смију бити заборављене“, наводи се у честитки.

Додик је честитку упутио у име грађана Републике Српске и у своје име предсједнику БОРС-а Радану Остојићу, свим демобилисаним борцима, ратним војним инвалидима и породицама погинулих бораца са жељом да крсну славу прославе у добром здрављу, миру и заједништву.

Борачка организација Републике Српске обиљежава данас крсну славу – Митровдан, која ће бити прослављена широм Српске.

Руководство БОРС-а, које предводи предсједник ове организације Радан Остојић, присуствује обиљежавању Митровдана у Невесињу.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстНа Палама “Изложба карата – случај Сарајево“
Сљедећи текстУ Српској почела исплата октобарских пензија