Насловна Најновије Додик: Марфи – креатор “наводних“ проблема

Додик: Марфи – креатор “наводних“ проблема

133
0

Предсједник Републике Српске Милорад Додик, рекао је да откако су САД основале дипломатско представништво, никада нису послале горег амбасадора у БиХ од актуелног Мајкла Марфија, о којем и дипломате других земаља мисле исто што он као предсједник Српске јавно говори.

„Марфи је обични смутљивац, лажов и манипулант. Каже да се не осјећа угроженим од грађана Републике Српске, што нико није ни тврдио. Но, истина је да су грађани Републике Српске угрожени од његовог дјеловања у БиХ“, нагласио је Додик за Срну.

На питање Срне да прокоментарише Марфијеву изјаву, да иако би предсједник Републике Српске волио да, како каже, вјерује да говори у име свих становника Републике Српске, он то не чини, Додик је одговорио да ће као легално бирани предсједник Репубулике Српске и убудуће износити политичке ставове који одражавају већинско расположење у Српској, јер је већински и биран и упитао да ли Марфи мисли да би он требало да говори у име грађана Републике Српске.

„Што се тиче његовог мишљења да сам у проблемима, проблеми који ме наводно чекају креирао је управо Марфи, па је комично кад каже да он у томе не би учествовао. Нема више у чему да учествује, све је већ урадио – креирао правосудни циркус, одредио извођаће, написао и оптужницу и пресуду. Поред таквих `пријатеља` шта ће нам непријатељи?!“, поручио је Додик.

ИЗВОРСрна, фото Slobodna Bosna
Претходни текстПатријарх Порфирије стигао у Подгорицу
Сљедећи текстНови хаос на Косову и Метохији: Акција тзв.косовске полиције (ВИДЕО)