Насловна Најновије Додик: Не постоји већи зликовац за БиХ од СДА

Додик: Не постоји већи зликовац за БиХ од СДА

50
0
Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да се Бакир Изетбеговић, који свако мало звецка оружјем, нашао да држи предавање предсједнику Србије.
 

– Не постоји већи зликовац за БиХ од СДА и онога што она представља и за шта се залаже Изетбеговић. СДА и многи њихови чланови који сада ведре и облаче по најважнијим институцијама били су дио злочиначке aрмије и то је нешто на шта Република Српска стално мора подсјећати. То су људи који имају сумњиву ратну биографију и требало би да одговарају због учешћа у рату. СДА, уз помоћ Американаца, успјела је да овлада свим институцијама и то је главни разлог зашто се таква лица не процесуирају – рекао је Додик на Иксу.

Прича у вези са Сребреницом и резолуцијом, каже, почела је с лобирањем СДА и ова група странака која је тренутно на власти покушава да оживи њихове идеје и њихов програм.

– То је свима познато. Због хушкања СДА, у резолуцији је „тројка“ нашла начин за извлачењe из договора и отварање нове кризе јер су свјесни да неће моћи издржати притисак да су издајници. Српски народ нема шта да ради са бошњачким ако ова резолуција буде усвојена и то треба да буде јасно свима – каже Додик.

ИЗВОРртрс
Претходни текстДодик: Српска ће славити одлазак Марфија
Сљедећи текстСарајево: Пражњење резервоара на четири бензинске пумпе због цурења гаса