Насловна Најновије Завршена прва фаза радова на дионици Хан Пијесак – Мркаљи

Завршена прва фаза радова на дионици Хан Пијесак – Мркаљи

163
0

Прва фаза рехабилитације дионице магистралног пута Хан Пијесак-Мркаљи у дужини од седам километара завршена је и за двадесетак дана слиједи пресвлачење другим слојем асфалта, у оквиру пројекта вриједног око 9.000.000 КМ, речено је Срни у предузећу „Романијапутеви“, које је извођач радова.

Технички директор у „Романијапутевима“ Драган Булошчић рекао је да се према договору са „Путевима Републике Српске“ приступило и рехабилитацији главне улице у градском насељу Хан Пијесак од објекта бившег „Аутотранспорта“ до бензинске пумпе „Нешковић“ на излазу из градског насеља из правца Зворника“.

Према његовим ријечима, за десетак дана биће завршени радови на замјени ивичњака, рјешавању одвода и на изградњи тротоара на тој саобраћајници.

Булошчић је рекао да су „Романијапутеви“ завршили радове на рехабилитацији дионице Хан Пијесак – Мркаљи и главне улице у Хан Пијеску, како је планирано, за два мјесеца, захваљујући и повољним временским условима.

Пројекат „Рехабилитације пута Хан Пијесак-Соколац“ на дијелу магистралног пута М1-115 вриједан 9.000.000 КМ реализује се по фазама према потисаном уговору између предузећа „Романијапутеви“ и Јавног предузећа „Путеви Републике Српске“.

ИЗВОРсрна
Претходни текстРадановић: Оскрнављено православно гробље код комплекса правосудних институција у Сарајеву
Сљедећи текстОтворен Међународни кошаркашки турнир „Тамоза куп Пале“ (ВИДЕО)