Насловна Најновије Завршено бројање гласова из Приједора – уочене мање неправилности

Завршено бројање гласова из Приједора – уочене мање неправилности

160
0
У Главном центру за бројање гласова у Сарајеву завршено је поновно контролно бројање гласачких листића из Приједора за предсједника и потпредсједнике Републике Српске током којег су уочене мање неправилности, како је то било и до сада, сазнаје Срна у овом центру.

Извор је рекао да се чека наредба према којој ће се знати да ли ће се данас бројати гласачки листићи пристигли путем поште или ће бити поновно контролно бројање гласачких листића из Лакташа или Новог Града за предсједника и потпредсједнике Републике Српске.

Према његовим ријечима, могуће је да на једном броју столова буду бројани гласачки листићи из иностранства, а на другом листићи из Лакташа или Новог Града чије вреће се налазе у Главном центру за бројање у сарајевској дворани Зетра.

Отварање врећа и контролно поновно бројање гласачких листића по службеној дужности на свим редовним бирачким мјестима у Републици Српској за ниво предсједника и потпредсједнике Републике Српске обавља се на основу наредбе ЦИК-а од понедјељка, 10. октобра.

ИЗВОРсрна
Претходни текстГуме поскупјеле и до 30 одсто
Сљедећи текстВласеница: У мјесној заједници Топлик завршено асфалтирање улица