Насловна Вијести Затворени прелази Јариње и Брњак

Затворени прелази Јариње и Брњак

239
0

Kосовска полицијска служба саопштила је да су административни прелази Јариње и Брњак затворени за путнички саобраћај и возила због блокаде саобраћајница у правцу ових прелаза.

У саопштењу је наведено да су ови прелази затворени од 19.00 часова, а путницима је савјетовано да за улазак и излазак са подручја Kосова и Метохије користе друге прелазе.

Грађани су претходно блокирали административне прелазе Јариње и Брњак, гђе су распоређени специјалци самопроглашеног Kосова.

Полиција самопроглашеног Kосова не дозвољава прелаз на Јарињу ни пјешацима, ни возилима, а враћа оне који су већ прешли, док полиција у централној Србији враћа путничка возила која су кренула ка административним прелазима, јавио је РТС.

Мјештани Зубиног Потока поставили су барикаду у мјесту Зупче на путу Kосовска Митровица – Зубин Поток, не дозвољавајући пролазак возилима изузев возилима хитне службе.

Kао знак незадовољства и противљења примјени одлуке приштинских власти о забрани уласка на подручје Kосова и Метохије са српском личном картом мјештани сјеверног дијела Kосовске Митровице и Звечана поставили су барикаду и у мјесту Рударе на путу Kосовска Митровица – Звечан – Лепосавић.

ИЗВОРсрна
Претходни текстТилава: Одржан други ,,Juicy cup“ у фудбалу (ВИДЕО)
Сљедећи текстУспјешан викенд за бициклисте ,,Фориса“ из Источног Сарајева