Насловна Магазин Занимљивости Збогом с друге стране“ – најављује нови почетак! (Видео/Фото)

Збогом с друге стране“ – најављује нови почетак! (Видео/Фото)

293
0

Јована Бојанић, магистар музике, након двогодишње паузе, данас је објавила свој други сингл. Овог пута, публици се представила са емотивном баладом која носи назив “Збогом с друге стране”. Пјесма је о болном завршетку љубави, а текст потписује Ана Ивановић.

“Мислим да ће се у овом тексту пронаћи многе дјевојке и жене. Јер, сви смо бар једном у животу пустили, одболовали или не, али свакако рекли збогом неким великим љубавима. Ана је врло успјешно пренијела моја осјећања на папир, те слободно могу рећи да је ова пјесма аутобиографска, јер је у њој описан један дио мог живота. Нека ова пјесма овог децембра буде за све оне који су у овој години изгубили љубав, нека им буде вентил којим ће све то пустити, исплакати и кренути даље,“ рекла је Јована.

Аутор, аранжер и продуцент пјесме “Збогом с друге стране” је Едвин Хаџић, који је већ одавно присутан на нашој музичкој сцени, али и ван граница БиХ. Током своје каријере, Едвин је остварио успјешне сарадње са Дином Мерлином (Еуросонг 2011), Дамиром Имамовићем, Амиром Медуњанин, Халка феат. Божо Врећо, Зостер, Лету штуке, Сарајево Јазз Гуеррилла…
Овај двојац, Бојанић – Хаџић, неће се зауставити на овој пјесми, јер је већ неколико пјесама спремно да угледа свјетло дана, у којима ће се као аутор окушати и Јована.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстМарко Кубатлија од данас на челу Агенције за унапређење страних инвестиција БиХ
Сљедећи текстУ Калиновику пројекција документарног филма „Гаравице“