Насловна Најновије Изгурали с’ пута и претукли четворицу младића из Стоца

Изгурали с’ пута и претукли четворицу младића из Стоца

94
0

Десет непознатих особа изгурало је возилима четворицу младића из Стоца, који су били у другом аутомобилу, те им нанијели повреде због којих су упућени у мостарске болнице, саопштило је Министарство унутрашњих послова Херцеговачко-неретванског кантона.

Из полиције су навели да је десетак минута послије поноћи, М.А. /20/ пријавио да је управљао возилом марке „мерцедес“, када га је магистралном путу Мостар-Столац у задњи дио ударио аутомобил „голф пет“, непознатих регистарских ознака.

Усљед удара, додају из полиције, „мерцедес“ је стјеран с пута пред бивши дом, а иза „голфа“ су стала још два возила, „БМВ“ и „пасат“, из којих је изашло 10 особа, маскираних и са бејзбол палицама.

„Они су почели да лупају по возилу младића који их је пријавио, на које бацају бакље, након чега насрћу на особе које су се скупа с њим налазиле у возилу, те их ударају палицама по тијелу. Након тога су се возилима удаљили у непознатом смјеру”, наведено је у полицијском извјештају.

Полиција наводи да су у нападнутом возилу, поред возача, били Е.Г. /21/, Д.Б. /22/ и Ф.Б. /18/ и да су сва четворица задобила повреде и након указане помоћи упућени су у мостарске болнице.

Федерални министар расељених особа и избјеглица Нерин Диздар, огласио се на друштвеним мрежама наводећи да је у Стоцу претучено четверо повратничке дјеце и истакао да реакција полиције и правосуђа мора бити одлучна.

ИЗВОРсрна, фото Рапорт
Претходни текстУ четвртак почињу “Поетски дани даре Секулић“
Сљедећи текстЈединство исказано кроз кандидатуру Шобота за градоначелника Бањалуке гарантује успјех