Насловна Најновије Јединство исказано кроз кандидатуру Шобота за градоначелника Бањалуке гарантује успјех

Јединство исказано кроз кандидатуру Шобота за градоначелника Бањалуке гарантује успјех

161
0

Јединство исказано кроз кандидатуру угледног љекара Николе Шобота за градоначелника Бањалуке гарантује успјех, оцијенио је предсједник Градског одбора СНСД-а Источно Сарајево Љубиша Ћосић, који је увјерен да ће ову одлуку Бањалучани подржати на локалним изборима.

Упутивши честитке поводом јучерашње једногласне одлуке да кандидат СНСД-а на предстојећим изборима за градоначелника Бањалуке буде Шобот, Ћосић је навео да је сигуран да ће вратити СНСД на мјесту које му припада у највећем граду Српске.

„Увјерен сам да ће ову одлуку огромном већином на локалним изборима подржати и грађани Бањалуке који заслужују да их представља угледна личност каква је доктор Шобот, неко ко познаје и разумије људе и њихове потребе у све изазовнија времена“, навео је Ћосић у честитки.

Према његовим ријечима, Градски одбор СНСД-а Источно Сарајево, којег чине представници шест општинских одбора са подручја града, остаје привржен политикама руководства странке на челу са Милорадом Додиком и пружа максималну подршку одлукама које учвршћују јединство и гарантују даљи раст и јачање партије.

ИЗВОРсрна, фото илустрација РТВИС
Претходни текстИзгурали с’ пута и претукли четворицу младића из Стоца
Сљедећи текстВучић почео дводневну званичну посјету Паризу