Насловна Вијести Источно Сарајево Источни Стари Град: По 200 КМ за све ученике до петог разреда...

Источни Стари Град: По 200 КМ за све ученике до петог разреда основне школе

243
0

Општина Источни Стари Град уручила је по 200 КМ сваком ученику од првог до петог разреда основне школе са подручја ове локалне заједнице, као и пригодне поклоне.

У подручним одјељењима на Хреши и Вучијој Луци у којима се настава одвија до петог разреда основне школе, јуче је почела настава за дјецу из Источног Старог Града, а у обје школе уприличен је свечани дочек за првачиће и ученике старијих разреда.

Свчаном обиљежавању почетка школске године присуствовали су предсједник Скупштине општине Владимир Цинцар и замјеник начелника општине Малко Короман, који је ђацима, наставном особљу и родитељима пожелио срећан и успјешан почетак нове школске године, истичући да општинска администрација са руководством стоји на располагању за помоћ и у наредном периоду.

Начелник општине Бојо Гашановић је поводом почетка школске године упутио честитке свим ђацима из Источног Старог Града са акцентом на намлађе који похађају школу у подручним одјељењима, саопштено је из ове општине.

„Из године у годину се боримо да обезбиједимо услове за живот младих људи у нашој општини, посебно да нам раде школе упркос смањеном броју дјеце. Велика је радост свих нас сваког 1. септембра када у школске клупе сједну првачићи, зато имамо и обавезу да дјеци и родитељима помогнемо када имамо прилику“, поручио је Гашановић.

 
ИЗВОРсрна
Претходни текстПочели радови на изградњи новог моста у Милићима
Сљедећи текстПостигнут договор о формирању нове Владе Црне Горе