Насловна Најновије Источни Стари Град: Украдене четири камере са викендице

Источни Стари Град: Украдене четири камере са викендице

65
0

Полицијској станици Источни Стари Град, пријављено је да су украдене четири камере које су биле постављене на викендици у општини Источни Стари Град.

Крађа је пријављена јуче, извршен је увиђај и у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела тешка крађа. О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Полиција је јуче у Источној Илиџи, на основу наредбе Основног суда Соколац, претресла стан који користи лице чији су иницијали С.Ћ. и пронашла пакетић марихуане и пиштољ калибра од осам милиметара.

Лицу С.Ћ. уручени су прекршајни налози за почињене прекршаје из Закона о производњи и промету дроге и Закона о оружју и муницији. Извјештај о почињеном кривичном дјелу биће поднесен Окружном јавном тужилаштву.

Полицијској станици Пале пријављено је да су из помоћног објекта у приватном власништву на Палама, украдени тример и моторна тестера вриједни 1.600 КМ.

Крађа је пријављена јуче и у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела крађа, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

ИЗВОРПУ Источно Сарајево, фото илустрација
Претходни текстЗвезда и Партизан у дербију за финале Купа Србије
Сљедећи текстУ Градској управи Источно Сарајево одржана презентација главног пројекта треће траке преко Романије