Насловна Најновије Источно Сарајево: Ухапшена четири лица због дроге

Источно Сарајево: Ухапшена четири лица због дроге

3153
0

Четири лица ухапшена су због дроге протеклих дана на подручју Полицијске управе Источно Сарајево.

У мјесту Љубогошта у петак, 27. октобра, ухапшен је мушкарац из Источне Илиџе, чији су иницијали Т.Б.

Код њега је у моменту контроле аутобуса „ман“ у којем се налазио као путник, пронађен један пакетић дроге спид, укупне масе 24,50 грама, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Припадници Полицијске станице Источна Илиџа су у четвртак, 26. октобра, у Улици Васиља Грђића у овој општини, ухапсили возача аутомобила „поло“ чији су иницијали С.Л., који је у моменту контроле аутомобила одбио да се подвргне тесту на психоактивне супстанце.

Код њега је том приликом пронађен и одузет пакетић дроге спид, укупне масе 0,6 грама и једна кесица марихуане, укупне масе 0,7 грама.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Службеници Полицијске станице Рогатица су у петак, 27. октобра, око поноћи у Улици српске слоге, ухапсили лица чији су иницијали Х.К. и Х.А. из Хаџића, код којих је пронађена дрога.

На основу наредбе Основног суда у Вишеграду извршен је претрес возила које користи Х.К. и том приликом је пронађено и одузето 19 таблета екстазија „тесла“.

Пронађене су и двије кесице марихуане укупне масе 13,34 грама, док је код лица Х.А. пронађена и одузета кесица марихуане укупне масе један грам.

Након комплетирања и документовања предмета, Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву биће поднесен извјештај о почињеним кривичним дјелима против лица Х.К, док је лицу Х.А. уручен прекршајни налог.

Полицијска управа Источно Сарајево, планира да одржи предавања у школама, с’ циљем упознавања ученика и омладине о посљедицама кориштења наркотика.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстБијељина: Подршка просвјетних радника наставници коју је ученик ударио каменом
Сљедећи текстЈахорина, конференција о климатским промјенама