Насловна Најновије Бијељина: Подршка просвјетних радника наставници коју је ученик ударио каменом

Бијељина: Подршка просвјетних радника наставници коју је ученик ударио каменом

266
0

У Бијељини је данас одржан скуп подршке наставници коју је ученик седмог разреда Основне школе „Кнез Иво од Семберије“ ударио каменом у главу и тако јој нанио повреде.

Подршку повријеђеној колегиници пружило је неколико десетина просвјетних радника у дворишту Основне школе „Кнез Иво од Семберије“.

Предсједник Регионалног синдиката образовања, науке и културе Слободанка Дамјановић Гајић, рекла је да је ту као просвјетни радник, колегиница и мајка.

Она је додала да чланови Синдиката, који су данас дошли да пруже подршку повријеђеној колегиници, подржавају не само своје већ сваког члана школе.

„Свјесни смо ситуације и времена у којем живимо, а због тих непријатних околности које су се десиле, желимо да кажемо да све наше колеге, осим присутних, дају подршку повријеђеној колегиници“, истакла је Гајићева.

Она је напоменула да овим догађајем нису потресени само просвјетни радници, већ су како је рекла, уплашена и дјеца и њихови родитељи.

Дванаестогодишњи ученик погодио је каменом у главу наставницу, у ходнику испред зборнице. Наставница чији су иницијали Д.Л., том приликом је задобила посјекотину коју су у бијељинској болници хируршки обрадили.

Ученик је након тога прегледан у Болници и упућен је у адекватну установу.

ИЗВОРСрна
Претходни текстДодик: Није коректан навијачки однос у сукобу Израела и Палестине
Сљедећи текстИсточно Сарајево: Ухапшена четири лица због дроге