Насловна Најновије Мартиновић: Пронаћи нападаче на надзорнике на Скадарском језеру

Мартиновић: Пронаћи нападаче на надзорнике на Скадарском језеру

87
0

Министар туризма, екологије, одрживог развоја Црне Горе Владимир Мартиновић, позвао је надлежне органе да пронађу и казне нападаче на надзорнике Службе заштите у Националном парку Скадарско језеро.

Грађански активиста Александар Драгићевић, објавио је на друштвеним мрежама да су припаднике Службе заштите око поноћи напали криволовци, да су их тукли веслима и покушали да их избоду остима.

VIDEO - Na Skadarskom jezeru napadnuti zaštitari: Tukli ih veslima,  pokušali da izbodu ostima - Adria TV

Мартиновић је најоштрије осудио покушај повређивања надзорника, које је, како је навео, могло довести до несагледивих последица.

„Позивамо надлежне институције да предузму све мјере, да се пронађу и казне починиоци овог дјела“, навео је Мартиновић у саопштењу.

Он је истакао да је тешко наћи адекватне ријечи за све оне који су до сада вршили таква недјела и поручио да ће Министарство учинити све да помогне „Националним парковима Црне Горе“ да се избори са таквим проблемима.

„Неустрашиве припаднике Службе заштите, Министарство ће наградити за показану храброст и надасве професионално поступање“, додао је Мартиновић.

ИЗВОРСрна, фото Adria TV
Претходни текстУ Дракулићу служен помен и положени вијенци
Сљедећи текстБисет: Рат у БиХ је започела Америка рушењем договора три народа