Насловна Вијести Мушкарац избо двоје људи у центру Београда

Мушкарац избо двоје људи у центру Београда

221
0

Београдска полиција ухапсила је 39-годишњег мушкарца чији су иницијали И.Н. осумњиченог да је данас у просторијама „Прве Христове цркве“ оштрим предметом повриједио двојицу мушкараца.

Повријеђени мушкарци стари 41 и 64 године збринути су у Ургентном центру, а даље поступање полиције и Вишег јавног тужилаштва је у току, саопштено је из МУП-а Србије.

Београдски медији су раније пренијели да је мушкарац, који се зове Илија Н. ножем избо троје људи, међу којима и једног странца.

„Блиц“ наводи да се напад догодио у просторијама „Прве Христове цркве“ на првом спрату зграде у Улици Адмирала Гепрата, када је Илија Н, бивши члан ове цркве, упао у просторију у којој се налазило четворо људи, међу којима и старјешина цркве, ранио троје, док је четврта особа успјела да побјегне из просторије.

Позивајући се на изјаве очевидаца, лист пише да су нападача савладали припадници те цркве и задржали га до доласка полиције која је стигла веома брзо.

ИЗВОРсрна
Претходни текстКовач из Смедерева – прво сјечиво направио по узору на Гандалфово, ускоро и реплика мача цара Душана (ВИДЕО)
Сљедећи текстНовак: Запад крши споразуме о одржавању „Сјеверног тока“