Насловна Друштво Након три успјешна отворења у марту и априлу, Робот отвара објекат и...

Након три успјешна отворења у марту и априлу, Робот отвара објекат и у Источном Сарајеву

379
0

Из компаније Робот пристижу нам дивне вијести. Након три успјешна отворења у Бугојну, Козарској Дубици и Зворнику, компанија Робот наставља са ширењем својих продајних капацитета.

Грађани Источног Сарајева ће у петак 26. августа добити нови, савремено опремљени Робот хипермаркет прехране и технике, који ће бити прилагођен новим трендовима, потребама и куповним навикама купаца.

Отварањем новог Робот хипермаркета унаприједиће се квалитет услуга, стандард живота и рада на подручју општине Источна Илиџа, те ће се отворити нова радна мјеста, као подршка смањењу незапослености у нашој држави – истакли су из Робота.

– Велико нам је задовољство да поново ширимо продајну мрежу и нашем тиму придружујемо нове колеге који ће се потрудити да – у нашем новом објекту у Источном Сарајеву купцима понудимо пажљиво одабрани асортиман, ниске цијене, квалитетну услугу и бројне садржаје. Такође, за све наше вјерне купце припремили смо велике акцијске погодности које ће им омогућити додатне уштеде – саопштено је из Робота.

Истичу да настављају са испуњавањем стратешких циљева, а то су између осталог задовољни запосленици, купци и пословни партнери, ширење малопродајне мреже и подршка домаћој производњи.

Као успјешна компанија, Робот сваке године отвара нове пословнице, а самим тим и нова радна мјеста те на тај начин директно утиче на смањење незапослености у БиХ.

– Како бисте задржали мјесто међу најбољима, вашим купцима свакодневно морате нудити квалитет, те имати предност над осталима када је ријеч о ниским цијенама и богатом садржају, те се свакодневно трудимо да то и испунимо. У новом Роботу у Источном Сарајеву моћи ћете пронаћи све на једном мјесту. Широк асортиман прехране, непрехране и технике засигурно ће свим купцима измамити осмијех на лице, искусити нови доживљај куповине, јер у склопу нове пословнице имамо велику играоницу, цвјећару, апотеку, те ресторан и кафе пицерију, гдје купци могу одморити након куповине – додаје се у саопштењу.

Захваљујући својим високим стандардима, најбољим цијенама и врхунској понуди, компанија Робот је већ дуги низ година веома успјешна у области трговине и производње.

– С поносом најављујемо ширење трговачке мреже, 26. аугуста отварамо још један хипермаркет у низу. Препознали смо потребе локалног становништва, те овога пута усрећујемо све грађане Источног Сарајева. Вјерујемо да ће купци бити задовољни понудом и услугом, а прије свега цијенама. За све посјетиоце припремамо велики број погодности и изненађења, те супер снижења на свим одјелима. Отворење нове пословнице Робот у Источном Сарајеву биће испраћено квалитетним и занимљивим садржајем, кроз подјеле поклона нашим купцима, наградне игре, многобројне промоције, дегустације домаћих производа, и других изненађења – додају из Робота.

У суботу 27. аугуста биће организована роштиљада и забава за најмлађе, те се гарантује супер провод и одлично расположење.

– Оно што можемо истакнути јесте да ће грађани Источног Сарајева добити ново мјесто најбоље породичне куповине уз супер ниске цијене. Више о самом отварању, јавност ћемо упознати у наредном периоду.“ – поручили су из компаније Робот.

Нови, савремено опремљени хипермаркет Робот налазиће се на површини око четири хиљаде метара квадратних и једној етажи – истиче се у саопштењу.

Компанија Робот ће запослити преко 60 радника за потребе одржавања нове пословнице, а за све посјетиоце у оквиру хипермаркета налазиће се ресторан, велики паркинг, као и остали садржаји услужних дјелатности.

– Ми смо тржни центар у којем купац има прилику да нађе све што треба на једном мјесту уз препознатљиво најповољније цијене. Одјел прехране, месница, пиљара, одјел хемије, робе широке потрошње, играчке, намјештај, мали кућански апарати, бијела техника, акустика и алати је оно што ће наши купци имати и у новоотвореном центру у Источном Срајеву – речено је из маркетинг службе компаније Робот.

Друштвено одговорна компанија Робот учествује у многобројним донацијама и спонзорствима и увијек је ту да пружи руку подршке онима којима је подршка потребна.

Дугорочна пословна стратегија Робота усмјерена је на раст и стабилност босанскохерцеговачке привреде. Робот је отворио своја врата домаћим произвођачима, као и пољопривредницима за дистрибуцију својих роба. Овим путем желимо се захвалити свим нашим добављачима и купцима на помоћи и учешћу како бисмо успјешно отворили претходне и будуће Робот тржне центре.

– Као што смо већ и раније истакли, компанија Робот ће у наредном периоду и даље радити на проширењу продајних капацитета широм БиХ – истиче се у саопштењу.

Након отворења Робота у Бугојну, Козарској Дубици, Зворнику, најављују отворење малопродајних објеката у Источном Сарајеву, 26. августа 2022. као и у још десет босанскохерцеговачких градова.

– У 2022/23. години планирамо запослити преко 1000 нових радника и уједно отворити врата домаћим произвођачима како би пласирали своје производе у нашим објектима. Цијенимо квалитет и купујмо домаће у домаћим супермаркетима Робот! Очекујте нас и у Вашем граду – поручују из Робота.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстЦицовић: Српска и Србија су за стабилан и миран регион
Сљедећи текстЦијена гаса расте из сата у сат – достигла 3.000 долара